Θεσσαλονίκη: «Μπούκαρε» σε ψιλικατζίδικο με μαχαίρι και πήρε 750 ευρώ από το ταμείο

Θεσσαλονίκη: «Μπούκαρε» σε ψιλικατζίδικο με μαχαίρι και πήρε 750 ευρώ από το ταμείο

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:30 μ.μ., στην περιοχή της Εξοχής και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Στεφάνου, ενώ ο μετέπειτα ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ληστεία σε κατάστημα ψιλικών ειδών σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Τρίτης (23/1) στην περιοχή των Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη.

Άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπούκαρε σε ψιλικατζίδικο και με την απειλή μαχαιριού απέσπασε από την ταμειακή μηχανή 750 ευρώ σε μετρητά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:30 μ.μ., στην περιοχή της Εξοχής και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Στεφάνου, ενώ ο μετέπειτα ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό του ατόμου.

Πηγή

newzme.gr

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.