Ο συγγραφέας Παναγιώτης Κολέλης εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στην Πετρούπολη

Ο συγγραφέας Παναγιώτης Κολέλης εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στην Πετρούπολη

Δημοτικός σύμβουλος στην Πετρούπολη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Βαγγέλη Σίμο κατάφερε να εκλεγεί ο συγγραφέας Παναγιώτης Κολέλης, εξασφαλίζοντας μία από τις 21 εκλόγιμες θέσεις της παράταξης. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου Πετρούπολης, αφού ο Βαγγέλης Σίμος εκλέχθηκε δήμαρχος της πόλης συγκεντρώνοντας 55,3%.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία, ο Παναγιώτης Κολέλης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας. Έχει πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και μεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Χρονογραφήµατα, άρθρα του και κριτικά σημειώματα για βιβλία και θεατρικές παραστάσεις δημοσιεύονται σε διάφορες ιστοσελίδες. Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων. Το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο «Κομμένες γλώσσες» έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς και έχει παρουσιαστεί σε αρκετές πόλεις. Περισσότερα για εκείνον και τη δουλειά του μπορεί κάποιος να βρει στην προσωπική του ιστοσελίδα panagiotiskolelis.gr

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, που θα βρίσκομαι στο δημοτικό συμβούλιο στην Πετρούπολη. Ευχαριστώ από καρδιάς τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Βαγγέλη Σίμο που με εμπιστεύτηκαν να είμαι μέλος του ψηφοδελτίου, αυτής της υπέροχης ομάδας των 88 ανθρώπων, δίνοντας μαζί τους αυτόν τον όμορφο και λεβέντικο αγώνα που οδήγησε στη νίκη. Ευχαριστώ θερμά και τους ανθρώπους που με στήριξαν με την ψήφο τους. Θα παλέψουμε μαζί με όλο τον λαό της Πετρούπολης για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καλύτερες μέρες για τους κατοίκους και την πόλη», ανέφερε ο Παναγιώτης Κολέλης, ο οποίος δηλώνει παρών να βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του όχι μόνο σε θέματα πολιτισμού, αλλά γενικότερα οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη.