Ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήγε πρώτη ημέρα σχολείο και μας συγκίνησε όλους

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήγε πρώτη ημέρα σχολείο και μας συγκίνησε όλους

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο, γεμάτος ενθουσιασμό και όρεξη.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα επιστροφής στα θρανία για χιλιάδες μαθητές σε όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερη ημέρα όμως για τα «πρωτάκια».

«Πρωτάκι» και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ που είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με την περιπέτεια της υγείας του και με τη βοήθεια όλων κατάφερε να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να υποβληθεί σε μια σωτήρια γονιδιακή θεραπεία.

«Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας και την πίστη σας στο παιδί μας!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καθώς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας για τη βοήθεια και τη στήριξη τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων, η οποία εργάστηκε με ζήλο και διαμόρφωσε καταλλήλως το χώρο ώστε να μπορεί να φοιτήσει ο γιος μας μαζί με τους συμμαθητές του! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!!

Υ.Γ. Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης λέει τα νέα του στη δασκάλα του, κα Μαρία Φωτιά!!» αναφέρουν οι γονείς του στην ανάρτησή τους».