Νικήτας Κορωνάκης και Στέλλα Στυλιανού θα μας λένε «καλημέρα» από τη Δευτέρα στο MEGA

Νικήτας Κορωνάκης και Στέλλα Στυλιανού θα μας λένε «καλημέρα» από τη Δευτέρα στο MEGA

Οι παρουσιαστές του καναλιού αναλαμβάνουν την παρουσίαση της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 05:40 .

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», συνεχίζει δυναμικά και το καλοκαίρι. Με αμείωτο ρυθμό και την αξιοπιστία που τη διακρίνει, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» συνεχίζει να μεταφέρει κάθε πρωί στις 05:40 την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της ημερήσιας ειδησεογραφίας.

Καθημερινή καταγραφή της επικαιρότητας
Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην παρουσίαση του ενημερωτικού magazino θα εναλλάσσονται η Στέλλα Στυλιανού, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Βελίκα Καραβάλτσιου, ο Σωτήρης Μπολάκης, ο Ζήσης Μούσιος, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη και θα καταγράφουν την επικαιρότητα όπως αυτή διαμορφώνεται καθημερινά.

Με θετική διάθεση, η «Κοινωνία Ώρα MEGA», στη θερινή εκδοχή της, θα δημιουργεί τη βάση για ένα δυνατό και καλά ενημερωμένο ξεκίνημα της ημέρας. Πολιτική, οικονομία, διεθνείς ειδήσεις, συνδέσεις με σημεία της Ελλάδας όπου χτυπά ο παλμός του καλοκαιριού, προτάσεις διασκέδασης και όσα μπορούν να ελαφρύνουν τη διάθεση θα βρίσκονται στην ατζέντα της εκπομπής.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνουν για τις δύο πρώτες εβδομάδες η Στέλλα Στυλιανού και ο Νικήτας Κορωνάκης.

Πηγή