Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Το θύμα είχε σχέσεις με το νησί της Μυκόνου

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Το θύμα είχε σχέσεις με το νησί της Μυκόνου

Στην ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνουν καταθέσεις προσπαθώντας να εντοπίσουν πιθανό κίνητρο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του 54χρονου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 54χρονου σήμερα το πρωί στο Ψυχικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ήταν τοπογράφος-μηχανικός, συνιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας, το οποίο διενεργούσε αυτοψίες έργων στην Μύκονο για λογαριασμό του Δήμου και της Πολεοδομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος, είχε καταγγείλει το 2021 τον ξυλοδαρμό του στην Αθήνα. Η μήνυση ήταν κατά αγνώστων ωστόσο με επιφύλαξη είχε κατονομάσει ως υπεύθυνο επίθεσης στη Μύκονο.

Στην ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνουν καταθέσεις προσπαθώντας να εντοπίσουν πιθανό κίνητρο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του 54χρονου.

Για την ώρα οι αστυνομικές πηγές τοποθετούν το έγκλημα στα δρώμενα της μαφίας της οικοδομής.

Εκτέλεση στο Ψυχικό – NEWPOST

Το χρονικό της εκτέλεσης στο Ψυχικό
Ήταν 8:32 το πρωί της Τρίτης όταν το θύμα κατέφθασε στο γραφείο του και πάρκαρε το αυτοκίνητό του επί της 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό.

Εκείνη τη στιγμή πλησίασε το τζάμι του οδηγού η μοτοσικλέτα με τον εκτελεστή, ο οποίος άρχισε να τον πυροβολεί, χωρίς το θύμα να έχει την παραμικρή δυνατότητα αντίδρασης.

Στο ηχητικό που έφερε στο φως το NEWPOST ακούγεται μια σειρά πυροβολισμών που έπεσα σε δυο φάσεις.

Αρχικά ακούστηκαν πάνω από 10 -16 πυροβολισμοί, μετά από κάποια δευτερόλεπτα παύσης ακολούθησαν ακόμη τέσσερις.

Στη δημοσιότητα έχει έρθει σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς.

Ο δράστης ήταν ένας και έχει αποτυπωθεί καθαρά σε βίντεο που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί.

Το αυτοκίνητο δεν ήταν ιδιοκτησίας του, αλλά ανήκε στον συνέταιρό του, ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείουν το ενδεχόμενο ο στόχος να μην ήταν το θύμα. Κι αυτό γιατί το θύμα χρησιμοποιούσε καθημερινά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και θεωρούν σίγουρο πως είχε προηγηθεί παρακολούθησή του.

Πηγή