Δεν δέχτηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όπως ενημερώνουν αρμόδιες πηγές, δεν συνεργάστηκε με τους γιατρούς του νοσοκομείου κατά την εξέτασή της.

Έρευνα για έναν άλυτο γρίφο διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Κέρκυρας, καθώς μία γυναίκα από την Αυστραλία κατήγγειλε η ίδια ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από γιατρό του τμήματος επειγόντων περιστατικών του γενικού νοσοκομείου Κέρκυρας, για μια γυναίκα με καταγωγή την Αυστραλία που βρέθηκε στο νοσοκομείο αναφέροντας ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση και βιάστηκε από άγνωστο άνδρα.

Κέρκυρα: «Με πλησίασε και με χτύπησε στο κεφάλι», κατέθεσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη στην κατάθεσή της φέρεται να υποστήριξε: «Βρίσκομαι μόνη μου στη Κέρκυρα για διακοπές. Περίπου στις 8 το βράδυ (Τρίτη 23/4) βρισκόμουν στην οδό Δονάτου Δημουλίτσα, κοντά στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα που μένω. Τότε ένας άγνωστος με πλησίασε και με χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς να καταλάβω τι, πώς, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου».

Μάλιστα υπογράμμισε ότι μετά την επίθεση έμεινε αναίσθητη: «Κατάφερα να ανακτήσω τις αισθήσεις μου περίπου στις 20:45. Τότε διαπίστωσα ότι είχα μώλωπα στη δεξιά πλευρά της λεκάνης μου και αιμορραγούσα από την περιοχή του κόλπου».

Δεν υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση

Ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει περιγραφή του δράστη καθώς δεν πρόλαβε όπως υποστηρίζει να τον δει, ενώ δεν υπήρχαν και μάρτυρες στο σημείο.

Παράλληλα δεν δέχτηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές, δεν συνεργάστηκε ούτε με τους γιατρούς του νοσοκομείου κατά την εξέτασή της.

Πηγή