Καρδίτσα – Αργιθέα: Κατασπαράχθηκε από λύκο η 85χρονη που βρέθηκε ακέφαλη

Καρδίτσα – Αργιθέα: Κατασπαράχθηκε από λύκο η 85χρονη που βρέθηκε ακέφαλη

Κατασπαραγμένο από άγριο ζώο βρέθηκε το ακέφαλο πτώμα της 85χρονης, όπως αποφάνθηκε η νεκροψία-νεκροτομή.

Φρίκη με το ακέφαλο πτώμα της 85χρονης γυναίκας που βρέθηκε στην Αργιθέα, καθώς έπειτα από νεκροψία-νεκροτομή αποκαλύφθηκε ότι η άτυχη ηλικιωμένη πέθανε μία μέρα πριν βρεθεί και στη συνέχεια την κατασπάραξε κάποιο άγριο ζώο, πιθανότατα λύκος.

Το πτώμα ανακάλυψε ένας νεαρός γιατρός που κάνει το αγροτικό του σε χωριό του Δήμου Αργιθέας που την είδε να κείτεται στο πάτωμα του σπιτιού της και μάλιστα έλειπε το κεφάλι της, το οποίο ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Η γυναίκα κατοικούσε μόνη της σε ένα σπίτι μέσα στο δάσος, εκτός του οικισμού Καταφύλλι. Οι συγγενείς της επειδή δεν είχε κάποια επικοινωνία μαζί τους και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, την αναζήτησαν.

Για το λόγο αυτό οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Μουζακίου και έσπευσε στο σπίτι της ο αγροτικός γιατρός της περιοχής που ανακάλυψε το άψυχο σώμα της. Στη συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία για να έλθει στο σημείο.

Αφού μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο στη Λάρισα όπου πραγματοποιήθηκε νεκροψία – νεκροτομή, οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι η ηλικιωμένη πέθανε μία μέρα πριν βρεθεί και στη συνέχεια την κατασπάραξε κάποιο άγριο ζώο, πιθανότατα λύκος, καθώς το σώμα της έφερε δαγκωματιές σε κάποια σημεία.

Πηγή