Ο 33χρονος, μάλιστα, κατάφερε να πιάσει ένα από τα παιδιά ρίχνοντας του την κουβέρτα αλλά τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αρπαγή καθώς έχασε την ισορροπία του.

Κάμερα ασφαλείας σε δημοτικό σχολείο στο Κολοράντο των ΗΠΑ κατέγραψε σοκαριστικές στιγμές, όταν ένας 33χρονος τρανς προσπάθησε να αρπάξει ένα παιδί που έπαιζε στην αυλή.

Στο βίντεο φαίνεται ο Σόλομον Κάλιγκαν, ο οποίος έχει συλληφθεί, να έχει μπει στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Black Forest Hills κρατώντας μια κουβέρτα ενώ στον χώρο βρίσκονται αρκετά ανυποψίαστα μικρά παιδιά.

Όταν, όμως, τα παιδιά αντιλήφθηκαν τις κακές προθέσεις του 33χρονου που άρχισε να τρέχει προς το μέρος τους, προσπάθησαν να ξεφύγουν φωνάζοντας «άγνωστος, κίνδυνος».

Ο 33χρονος, μάλιστα, κατάφερε να πιάσει ένα από τα παιδιά ρίχνοντας του την κουβέρτα αλλά τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αρπαγή καθώς έχασε την ισορροπία του.

«Είναι πολύ σκληρό βίντεο. Είναι ένα από τα πράγματα που φοβάσαι ως γονιός» δήλωσε ο πατέρας ενός εκ των παιδιών όταν είδε τις εικόνες.

Ο Κάλιγκαν, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως άνδρας, συνελήφθη σε μικρή απόσταση και κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής.

Όπως είπε στους αστυνομικούς το παιδί που σχεδόν έπεσε θύμα απαγωγής ο 33χρονος μύριζε αλκοόλ και είχε λευκή σκόνη στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την New York Post ο Κάλιγκαν είχε μπει στην λίστα των εγκληματιών για σεξουαλικά εγκλήματα το 2011 όταν είχε καταδικαστεί για σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέληση του άλλου προσώπου. Τότε, μάλιστα, ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι υπέφερε από κατάθλιψη ενώ έπαιρνε ανδρικές ορμόνες για τη φυλομετάβασή του.

O 33χρονος που συνελήφθη

Πηγή