Γυναικοκτονία στην Κυψέλη: Εραστές δολοφόνος και θύμα – Αποφασισμένος να την σκοτώσει γιατί του χρωστούσε 20.000 ευρώ: «Δεν μετανιώνω» είπε στους αστυνομικούς

Γυναικοκτονία στην Κυψέλη: Εραστές δολοφόνος και θύμα – Αποφασισμένος να την σκοτώσει γιατί του χρωστούσε 20.000 ευρώ: «Δεν μετανιώνω» είπε στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 40χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη η οποία ήταν παντρεμένη.

Δίχως ίχνος μετάνοιας εμφανίστηκε ο 40χρονος από το Μπαγκλαντές που έσφαξε την 36χρονη ομοεθνή του στην Κυψέλητο μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 40χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη η οποία ήταν παντρεμένη.

Το παράνομο ζευγάρι εργάζονταν μαζί στην ίδια βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων και διατηρούσαν σχέση τα τελευταία δύο χρόνια. Κατά το διάστημα αυτό, σύμφωνα με τον δράστη, η 36χρονη του είχει δανειστεί σχεδόν 20.000 ευρώ, ενώ του είχε υποσχεθεί ότι θα χώριζε από τον σύζυγό της προκειμένου να είναι μαζί.

Ωστόσο όπως περνούσε ο καιρός, ο δράστης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, κατάλαβε ότι η ερωμένη του δεν είχε σκοπό να χωρίσει. Τότε εκείνος άρχισε να της ζητάει να του δώσει τα χρήματά του πίσω ενώ ισχυρίστηκε ότι με αυτά η 36χρονη συντηρούσε τον άνεργο άνδρα της.

Η μοιραία μέρα

Το μεσημέρι της Κυριακής μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από την 36χρονη ο 40χρονιος πήγε κάτω από το σπίτι της προκειμένου να διευθετήσουν το ζήτημα των χρημάτων. Τότε εκείνη, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, του είπε ότι δεν έχει καμία απόδειξη ότι της δάνεισε χρήματα και να μην την ξαναενοχλήσει.

Αποφασισμένος να τη σκοτώσει

Η στιγμή που η 36χρονη ζήτησε από τον εραστή της να μην την ξαναενοχλήσει, ήταν η στιγμή που όπλισε το χέρι του 40χρονου. Ο δολοφόνος έβγαλε από την τσέπη του το μαχαίρι που είχε αγοράσει από το κέντρο της Αθήνας για να σφάξει την 36χρονη και όρμησε πάνω της με μανία καταφέρνοντας της πολλαπλά χτυπήματα. Στη συνέχεια πέταξε σε κάδο σκουπιδιών το μαχαίρι του εγκλήματος και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη.

«Δεν μετανιώνω»

Κατά τη σύλληψή του ο 40χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «δεν το μετανιώνω», δείχνοντας πως ήταν απόλυτα αποφασισμένος να σκοτώσει την 36χρονη. Μάλιστα εξήγησε ο ίδιος και την αιτία του εγκλήματος λέγοντας «Μαζεύτηκαν 20.000 ευρώ και δεν μου τα έδινε»

πηγή: newpost.gr