Απτόητος ο Βλαντιμίρ Πούτιν, παρά τις επιπτώσεις του πολέμου και τον θάνατο Ναβάλνι – Το τραγούδι που του έγραψε ο λαός του

Απτόητος ο Βλαντιμίρ Πούτιν, παρά τις επιπτώσεις του πολέμου και τον θάνατο Ναβάλνι – Το τραγούδι που του έγραψε ο λαός του

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρίσκεται για ακόμα έξι χρόνια στο Κρεμλίνο για να κοντράρει την Δύση και να σκοτώνει άμαχους στην Ουκρανία. 

Ούτε οι επιπτώσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ούτε ο θάνατος του Αλεξέι Ναβάλνι, δεν έχει κλονίσει την πίστη των Ρώσων στο πρόσωπο του  Βλαντιμίρ Πούτιν.

Και αυτό φάνηκε από την επανεκλογή του Βλαντιμίρ Πούτιν στις προεδρικές εκλογές του Σαββατοκύριακου. Ο «τσάρος» θα βρίσκεται για ακόμα έξι χρόνια στο Κρεμλίνο για να κοντράρει την Δύση και να σκοτώνει άμαχους στην Ουκρανία. 

Μάλιστα Ρώσοι καλλιτέχνες από την περιοχή Kuzbass – που βρίσκεται στην Δυτική Σιβηρία – έγραψαν ένα τραγούδι για να υμνήσουν τους «άθλους» του Ρώσου προέδρου και να τονίσουν τα επιτεύγματα του.

Βέβαια αυτό δεν το είδαμε για πρώτη φορά, μιας και οι Τούρκοι είναι αυτοί που πρώτοι αφιερώνουν τραγούδια στον Ταγίπ Ερντογάν για να δείξουν την υποταγή τους στον Τούρκο πρόεδρο.

Το τραγούδι λοιπόν αυτό τον Ρώσων καλλιτεχνών που φέρει τον τίτλο «Ο πρόεδρός μας» λέει: Ότι «με πρόεδρο τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα μείνουμε ενωμένοι. Και δεν υπάρχει κάποιος πιο αγαπητός για εμάς από εσάς. Είσαι η πατρίδα μας. Προχώρα είσαι ο πρόεδρός μας είσαι ο πρόεδρος της Ρωσίας η οποία μαζί σου θα είναι ισχυρότερη.

Ακούστε το τραγούδι που αφιέρωσαν οι Ρώσοι καλλιτέχνες στον Βλαντιμίρ Πούτιν

Πηγή