Λούνα Παρκ Χαλκιδικής: Ποινική δίωξη στη δήμαρχο Κασσάνδρας

Λούνα Παρκ Χαλκιδικής: Ποινική δίωξη στη δήμαρχο Κασσάνδρας

Σύμφωνα με τη δίωξη, επιρρίπτονται ευθύνες τόσο στη δήμαρχο όσο και στους παράγοντες του δήμου αλλά και τους μηχανικούς, ότι το λούνα παρκ λειτούργησε χωρίς άδεια και με παράνομες διαδικασίες.

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας Πολυγύρου για παράβαση καθήκοντος, σε βάρος της δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά, δύο αντιδημάρχων, ενός προϊσταμένου του τμήματος αδειών, δύο μηχανικών και ενός υπαλλήλου, για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής που στέρησε τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο, σε έναν 19χρονο από τη Βέροια.

Ακόμη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε βάρος του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

Πηγή

newzme.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.