Λάκης Λαζόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: «Τη μαμά τη λένε Μήτσο τον Μπαμπά τον λένε Κίτσο» – Κατακραυγή από μεσημεριανή εκπομπή για τα σχόλια του ηθοποιού

Λάκης Λαζόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: «Τη μαμά τη λένε Μήτσο τον Μπαμπά τον λένε Κίτσο» – Κατακραυγή από μεσημεριανή εκπομπή για τα σχόλια του ηθοποιού

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο podcast του για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο podcast του για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σε αυτήν την κανονικότητα, προσπαθούν να πείσουν τους βουλευτές της ΝΔ ότι, αφού δε θα υπάρχει γονέας Α και γονέας Β στα ομόφυλα ζευγάρια θα συνεχίσουν να λένε τα παιδιά “μαμά” και “μπαμπά”…».

«Και το βλέπω το τραγουδάκι, αν υπήρχε επιθεώρηση: Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο, τη γιαγιά τη λένε Νίνα, τον παππού μου Ασημίνα. Ο προπάππους μου η Λόλα και η προγιαγιά η Βιόλα. Μνήσθητι μου κύριε και θαυμαστά τα έργα σου»!

Τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την τεκνοθεσία ομοφύλων σχολίασε το πάνελ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, χωρίς να μπορούν να διευκρινίσουν αν ο ηθοποιός είναι υπέρ ή κατά του γάμου ομοφύλων.

Πηγή

newzme.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.