Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια

Νέες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τραγικό θάνατου του αγαπημένου «Τσάντλερ», Μάθιου Πέρυ, ίσως του πιο αγαπημένου ηθοποιού της θρυλικής σειράς «Φιλαράκια».

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη, με εκατομμύρια fans της σειράς «Τα Φιλαράκια» να αναμένουν τις λεπτομέρειες για τους λόγους που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τους Chandler Bing. Στο φως της δημοσιότητας η κλήση στις Αρχές για βοήθεια και τα πρώτα πλάνα από το σφραγισμένο σπίτι του.

Το TMZ ήταν το πρώτο αμερικανικό μέσο που έκανε γνωστά τα τραγικά νέα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα όλα όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες ώρες στο σπίτι του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Chandler Bing στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Όπως αναφέρθηκε, ο προσωπικός βοηθός του Matthew Perry ήταν αυτός που τον βρήκε αναίσθητο στο σπίτι του και κάλεσε κατευθείαν το 911, το αντίστοιχο 100 στις ΗΠΑ. Στο ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Όταν έφτασαν οι διασώστες στο σπίτι του, βρήκαν τον Μάθιου Πέρι αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του από τον ιατροδικαστή, καθώς χρειάζονται να γίνουν πρόσθετες έρευνες.

Πηγή