Για πάντα στους Μπακς ο Αντετοκούνμπο, ανανέωσε μέχρι το 2028

Για πάντα στους Μπακς ο Αντετοκούνμπο, ανανέωσε μέχρι το 2028

Μέχρι το 2028 θα παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώ το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, αναμένεται να του αποφέρει 186 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη τριετία.

Κάτοικος Μιλγουόκι μέχρι το 2028 θα παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς υπέγραψε πρόωρη επέκταση με τα «Ελάφια» και θα παραμείνει στην ομάδα του Ουισκόνσιν μέχρι την ηλικία των 35 ετών.

Η νέα ανανέωση συμβολαίου του Έλληνα Φόργουορντ, αναμένεται να του αποφέρει ακόμη 186 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό του, λαμβάνοντας έτσι σημαντική αύξηση σε σχέση με το συμβόλαιο το οποίο είναι τώρα σε ισχύ.

Την ανανέωσή του σχολίασε και ο ίδιος παίκτης του Μιλγουόκι καθώς ανάρτησε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με την λέζάντα «Μιλογουόκι, πάμε να το πάρουμε», δείχνοντας έτσι την χαρά του για την προσεχή σεζόν του NBA, δεδομένης και της ενίσχυσης της ομάδας με την απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ μιας και με την προσθήκη πλέον του έμπειρου γκαρντ, τα «Ελάφια» θεωρούνται εκ των φαβορί για την ανατολική περιφέρεια αλλά και την απόκτηση του πρωταθλήματος.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Γιάννης μπαίνει πλέον στην 11η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας στο NBA ενώ το καλοκαίρι του 2028 -αν έχει ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους Μπακς- θα έχει συμπληρώσει την 15η σεζόν του με την ομάδα του Ουισκόνσιν.

Πηγή