ΗΠΑ: Επανεκδίδονται έπειτα από 20 χρόνια ρομαντικά μυθιστορήματα γνωστής πολιτικού

ΗΠΑ: Επανεκδίδονται έπειτα από 20 χρόνια ρομαντικά μυθιστορήματα γνωστής πολιτικού

H Στέισι Έιμπραμς (Stacey Abrams) είναι γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες για την πολιτική και ακτιβιστική της δράση, ενώ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Δημοκρατικού Κόμματος. Στο παρελθόν υπήρξε όμως και συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων, τα οποία είχε υπογράψει με το ψευδώνυμο Σελίνα Μοντγκόμερι (Selena Montgomery). Τρία από αυτά, τα οποία έγραψε πριν από 20 χρόνια, πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν από τον εκδοτικό οίκο Berkley εντός του 2022 σε σκληρόδετη έκδοση και σε μορφή audiobooks.

«Οι χαρακτήρες και οι περιπέτειές τους ήταν αυτό που ήθελα να διαβάζω ως νέα μαύρη γυναίκα – ιστορίες που αναδεικνύουν τις μη λευκές γυναίκες ως καλλιεργημένες, αποφασιστικές και ενδιαφέρουσες», ανέφερε σε δήλωσή της η Έιμπραμς, συνεχίζοντας: «Ως Σελίνα και ως Στέισι, είμαι περήφανη που αποτελώ μέρος της κοινότητας συγγραφέων ρομαντικής λογοτεχνίας».

Σημειώνεται ότι, πέρα από τα συνολικά οκτώ μυθιστορήματα που έχει κυκλοφορήσει ως Σελίνα Μοντγκόμερι, η Έιμπραμς έχει γράψει και δύο επιτυχημένα μη λογοτεχνικά βιβλία, ενώ στις 11 Μαΐου κυκλοφόρησε το πρώτο της δικαστικό θρίλερ, με τίτλο While Justice Sleeps [Ενώ η δικαιοσύνη κοιμάται].

Πηγή: diastixo.gr

Post Author: newzme