1ος πανελλήνιος διαγωνισμός σεναρίου μικρού μήκους εκ διασκευής ελληνικού διηγήματος

1ος πανελλήνιος διαγωνισμός σεναρίου μικρού μήκους εκ διασκευής ελληνικού διηγήματος

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (ΕΣΕ) προκηρύσσουν τον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό σεναρίου μικρού μήκους εκ διασκευής ελληνικού διηγήματος. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν συμμετοχή από την 1η Νοεμβρίου 2020 μέχρι την 31η Μαΐου 2021, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Να πραγματοποιηθεί η κατοχύρωση σεναρίου στην ΕΣΕ (τύπος έργου: Σενάριο μικρού μήκους Διασκευασμένο), στη διεύθυνση:
https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/

Βήμα 2: Με τον κωδικό κατοχύρωσης να δηλώσουν συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό (1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σεναρίου Μικρού Μήκους εκ διασκευής Ελληνικού Διηγήματος):
https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό συμμετοχής που λαμβάνει ο κάθε μετέχων μετά την υποβολή του έργου, στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού (βλ. βήμα 2 ανωτέρω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει. Σημείωση: Μην αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας εντός του αρχείου PDF του σεναρίου.

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της ΕΣΕ. Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε με τον πρόεδρο της ΕΣΕ, κ. Αλέξανδρο Κακαβά, στο τηλέφωνο 6932.089.819 ή στο email kakavasese@gmail.com.

Αναλυτικές πληροφορίες και όροι διαγωνισμού: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1331/

Πηγή: diastixo.gr

Post Author: newzme