Τραμπ: Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση ψήφων – Έχουμε κερδίσει

Τραμπ: Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση ψήφων – Έχουμε κερδίσει

Οι πρώτες δηλώσεις του νυν Αμερικανού προέδρου για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Οι πρώτες δηλώσεις Τραμπ: «Προσπαθούν να πάρουν το δικαίωμα ψήφου, δεν θα το επιτρέψουμε. Να ευχαριστήσω τη Μελάνια και όλη την ομάδα. Ετοιμαζόμαστε για έναν μεγάλο εορτασμό. Ήμασταν έτοιμοι και ξαφνικά αναβλήθηκα οι εορτασμοί. Κυριολεκτικά ήμασταν έτοιμοι να βγούμε έξω, να γιορτάσουμε τη νίκη και την επιτυχία. Ο ψηφοφόροι ήρθαν σε αριθμούς ρεκόρ για να μας υποστηρίξουν., Στη Φλόριντα δεν περιμέναμε να νικήσουμε, αλλά νικήσαμε με διαφορά. Νικήσαμε στο Οχάιο, στο Τέξας, με διαφορά 700.000 ψήφων και ακόμα δεν το χουν βάλει στους υπολογισμούς. Πιστεύουμε ότι νικήσαμε και στη Τζόρτζια. Δεν μπορούν να μας φθάσουν. Μάλλον έχουμε νικήσει και στη Βόρεια Καρολίνα. Δεν μπορούν να μας φθάσουν. Στην Αριζόνα έχουμε ακόμα πολύ “ψωμί”.

Είναι πιθανόν να νικήσουμε κι εκεί. Τώρα καταμετρώνται οι ψήφοι στις περιοχές “Τραμπ”. Θα ήταν ωραία να πάρουμε την Αριζόνα, αλλά δεν τη χρειαζόμαστε.

Είμαστε μπροστά στη Πενσυλβάνια με τρομακτική διαφορά. Είμαστε μπροστά 690.000 ψήφους.

Εχουμε κερδίσει στο Μίσιγκαν με διαφορά 300.000 ψήφους. Και μάλιστα δεν τα χρειαζόμαστε όλα αυτά. Κερδίσαμε στο Τέξας.

Αναβλήθηκε λέει ο εορτασμός. Τι έγινε; Ξέρουν ότι δεν μπορούν να νικήσουν και λένε οι αντίπαλοί μας, ας πάμε στο δικαστήριο. Η Φλόριντα ήταν μια τρομακτική νίκη για μας.

Αυτή είναι μια απάτη στην αμερικανική κοινή γνώμη. Ήμασταν έτοιμοι να νικήσουμε αυτές τις εκλογές και πραγματικά τις κερδίσαμε. Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ψηφοφορίας. Είναι μία απάτα. Θα πάμε στο ανώτατο δικαστήριο και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση. Δεν θέλουμε να βάζουμε νέες ψήφους στις 4 το πρωί. Είναι μία λυπηρή στιγμή. Σε ό,τι με αφορά, ήδη έχουμε κερδίσει.

Πηγή: newpost.gr

Post Author: newzme