Ο κορωνοϊός «διαλύει» τους πνεύμονες: Δύο ακτινογραφίες δείχνουν τη ραγδαία επιδείνωση σε 38χρονο ασθενή (Εικόνα)

Ο κορωνοϊός «διαλύει» τους πνεύμονες: Δύο ακτινογραφίες δείχνουν τη ραγδαία επιδείνωση σε 38χρονο ασθενή (Εικόνα)

Ένας ακτινολόγος από το ΚΑΤ ανάρτησε φωτογραφία με τις δύο ακτινογραφίες με τους πνεύμονες ασθενή με Covid – 19 και τις διαφορές που καταγράφηκαν σε διάρκεια 7,5 ωρών.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας ακτινολόγος του ΚΑΤ, ο οποίος παρουσίασε τη ραγδαία επιδείνωση που προκαλεί ο κορωνοϊός στους πνεύμονες ενός ασθενή, μέσα σε λίγες ώρας.

Όπως αναφέρει ο Μάνος Καρράς, οι δύο ακτινογραφίες είναι από τους πνεύμονες ασθενής 38 ετών, ο οποίος είναι ασθενής και διαβητικός και πραγματοποιήθηκαν με διαφορά 7,5 ωρών.

Η πρώτη ακτινογραφία είναι κατά την εισαγωγή του άνδρα στο νοσοκομείο στις 12 το μεσημέρι με 98% κορεσμό οξυγόνου και η δεύτερη, η επαναληπτική, στις 19:30, με τον ασθενή να είναι πλέον με μάσκα οξυγόνου.

Σύμφωνα με τον ακτινολόγο, τα «σύννεφα» στη δεύτερη ακτινογραφία συνήθως σημαίνουν υγρό οίδημα φλεγμονή και «είναι κομμάτι του πνεύμονα που “δεν αναπνέει”».

Ο κ. Καρράς κλείνει την ανάρτησή του γράφοντας «Δεν υπάρχει ιός», απαντώντας σε όλους εκείνους που αμφιβάλλουν για την ύπαρξη του ιού.

Πηγή: newpost.gr

Post Author: newzme