Στις 17 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα το πρώτο μέρος της αυτοβιογραφίας του Ομπάμα

Στις 17 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα το πρώτο μέρος της αυτοβιογραφίας του Ομπάμα

Στις 17 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει, σε 25 διαφορετικές γλώσσες, ο πρώτος τόμος της αυτοβιογραφίας του τέως προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με τίτλο A Promised Land [Μια Γη της Επαγγελίας]. Ανάμεσα στις γλώσσες αυτές είναι και τα ελληνικά – στη χώρα μας, τα δικαιώματα του βιβλίου έχει ο εκδοτικός οίκος Athens Bookstore Publications, από τον οποίο έχει κυκλοφορήσει και η αυτοβιογραφία της συζύγου του Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ.

Στις 768 σελίδες του, ο πρώτος τόμος της αυτοβιογραφίας θα αναφέρεται μεταξύ άλλων στα πρώτα βήματα του Μπαράκ Ομπάμα στην πολιτική και στην προεκλογική του εκστρατεία για τη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας το 2008, ενώ θα κλείνει με την εξουδετέρωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν το 2011.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το βιβλίο θα δώσει στους αναγνώστες μία αίσθηση για το προσωπικό του ταξίδι «με όλα τα απίστευτα ζενίθ και ναδίρ», ενώ ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ θα εκφράσει τις σκέψεις του για το πώς θα επιλυθούν οι διχόνοιες που ταλανίζουν τη χώρα και ελπίζει ότι το βιβλίο του θα εμπνεύσει τους νέους «να διαδραματίσουν τον δικό τους ρόλο στο να ξαναφτιάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο».

Σημειώνεται ότι ο εκδοτικός οίκος Crown, που ανήκει στην Penguin Random House, αγόρασε τα δικαιώματα για τις αυτοβιογραφίες του ζεύγους Ομπάμα έναντι 65 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά, ενώ το Becoming της Μισέλ Ομπάμα έχει ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις μόνο σε ΗΠΑ και Καναδά.

Πηγή: diastixo.gr

Post Author: newzme