Η «στοιχειωμένη» βίλα του εξαφανισμένου Έλληνα κροίσου – Πιάτα στο νεροχύτη, μια μισοτελειωμένη παρτίδα σκάκι και μια Bentley στον δρόμο (Βίντεο)

Η «στοιχειωμένη» βίλα του εξαφανισμένου Έλληνα κροίσου – Πιάτα στο νεροχύτη, μια μισοτελειωμένη παρτίδα σκάκι και μια Bentley στον δρόμο (Βίντεο)

Εικόνες μέσα από την πολυτελή βίλα του Αθανάσιου Ταχμιντζή στη Βρετανία ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας και ανοίγουν ξανά την υπόθεση της εξαφάνισής του από το 2017 μέχρι σήμερα.

Μυστήριο καλύπτει το πολυτελές αρχοντικό της οικογένειας Ταχμιντζή, το οποίο εγκαταλείφθηκε, όπως όλα δείχνουν, άρον άρον πριν από τρία χρόνια, όταν εξαφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του Θάνος.

Η έπαυλη, όπως αποκαλύπτεται από τις εικόνες που έφερε στη δημοσιότητα η MailOnline, φαίνεται ότι εγκαταλείφθηκε, καθώς υπάρχουν πιάτα ακόμα στο πλυντήριο πιάτων και μια Bentley στο δρόμο, ιδιοκτησίας του Έλληνα εκατομμυριούχου.

Carlos Pacciarini@Pacciarini_C

Precoz: Athanasios Tachmintzis, de 70 años, padre de cinco años, vivió durante unos 18 años en esa imponente mansión cerca de King’s Langley, Inglaterra, antes de desaparecer repentinamente hace más de tres años. https://www.clarin.com/internacional/espeluznante-mansion-abandono-misterioso-magnate-griego-quedo-congelada-tiempo-_0__hXsRLWd2.html 

La espeluznante mansión que abandonó un misterioso magnate griego y quedó “congelada en el tiempo”

Increíbles fotos muestran cómo dejaron la casona, incluso con autos como un viejo Bentley en la entrada. Perteneció a Athanasios Tachmintzis, quien vivió casi 20 años con su familia en Inglaterra.

clarin.com

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Carlos Pacciarini

Στο αρχοντικό ζούσαν μέχρι πριν από τρία χρόνια ο Έλληνας Αθανάσιος Ταχμιντζής και η οικογένειά του. Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν πως ο Αθανάσιος Ταχμίντζης, 70 ετών, έζησε για περίπου 18 χρόνια στο επιβλητικό σπίτι κοντά στο King’s Langley, Hertfordshire, πριν εξαφανιστεί ξαφνικά το 2017 και μέχρι σήμερα αγνοείται.

Η σύζυγός του ζούσε εκεί, ήταν από την Ουαλία, αλλά είχε φύγει από τη ζωή το 2004. Το ζευγάρι είχε τρεις γιους και δύο κόρες, που όπως φαίνεται, δεν έχουν επισκεφθεί το σπίτι μετά την εξαφάνιση του πατέρα τους.

Ο κ. Ταχμίντζης, ο οποίος κατέχει το ακίνητο από το 1999, έζησε εκεί για σχεδόν δύο δεκαετίες με τις δύο κόρες του και τουλάχιστον έναν από τους γιους του, αλλά δεν είναι σαφές ποιος ήταν στο σπίτι όταν εγκαταλείφθηκε.

Οι γείτονες αναρωτιούνται μέχρι και σήμερα τι συνέβη στον Ταχμιντζή και το σπίτι εγκαταλείφθηκε, ενώ τη Δευτέρα ένας αστικός εξερευνητής μπήκε στο σπίτι και φωτογράφισε το εσωτερικό του. Οι εικόνες δείχνουν έπιπλα, στολίδια, ρούχα σχεδιαστών που κρέμονται ακόμα και ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι σκακιού σε ένα τραπέζι. Επίσης υπάρχει ένα τραπέζι μπιλιάρδου με μπάλες διάσπαρτες, σαν οι παίκτες να είχαν φύγει στη μέση ενός παιχνιδιού, καθώς και πέντε αυτοκίνητα στους κατάφυτους χώρους, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η σκουριασμένη πολυτελής Bentley.

Πηγή: newpost.gr

Post Author: newzme