Τραγωδία στην Βρετανία: Γυναίκα γέννησε και πέθανε από κορονοϊό πριν προλάβει να αγκαλιάσει το παιδί της

Τραγωδία στην Βρετανία: Γυναίκα γέννησε και πέθανε από κορονοϊό πριν προλάβει να αγκαλιάσει το παιδί της

Όπως γράφει η εφημερίδα Sun, η άτυχη γυναίκα μπήκε στη ΜΕΘ αμέσως μετά τη γέννα, σε νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ, και έξι μέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, χωρίς να προλάβει να αγκαλιάσει το μωρό της.

«Ήταν πολύ ευτυχισμένη, είχε στα χέρια της τη φωτογραφία του μωρού που της είχαν τυπώσει οι νοσοκόμες. Την κρατούσε κι έλεγε “κοιτάξτε, είναι το μωρό μας΄, σύντομα θα πάμε σπίτι”. Ήταν η τελευταία φορά που της μίλησα» περιγράφει συντετριμμένος ο άνδρας της Wajid Ali στο ITV News.

Αυτό ήταν το δεύτερο χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια, καθώς πέρσι είχαν χάσει την κόρη τους. «Τώρα είναι μαζί» προσθέτει ο Wajid Ali.

Η Fozia ανέβασε πυρετό τον Μάρτιο και το προσωπικό του νοσοκομείου που επισκέφθηκε την κράτησε για επιπλέον τεστ, έπειτα από μία εξέταση ρουτίνας, καθώς ήταν έγκυος.

Παρότι βρέθηκε θετική στον νέο κορονοϊό πήρε εξιτήριο για το σπίτι της, όμως επέστρεψε εσπευσμένα καθώς η κατάστασή της χειροτέρεψε και χρειάστηκε να συνδεθεί με αναπνευστήρα.

«Είπαν πως θα την κρατήσουν εκεί και πως θα κάνουν τεστ για κορονοϊό. Τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά, μας είπαν πως τα συμπτώματα ήταν ήπια και πως μπορούσαμε να πάμε σπίτι. Έπειτα από τέσσερις ημέρες εμφάνισε δύσπνοια και καλέσαμε ασθενοφόρο» αφηγείται ο άνδρας της.

«Από τη μία χαρούμενη στιγμή, την επόμενη φορά που την είδαμε αγωνιζόταν για τη ζωή της συνδεδεμένη με αναπνευστήρα» λέει ο πατέρας της κοπέλας Nabil Hanif.

«Ήταν πολύ οδυνηρό, μπήκα με στο νοσοκομείο και μας είπαν πως θα κλείσουν τον διακόπτη από τα μηχανήματα και τον αναπνευστήρα κι εγώ είπα μην το κάνετε, περιμένετε να φτάσουμε. Είναι αγωνίστρια, θα τα καταφέρει. Αλλά μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο και την είδαμε… μόνο προσευχόμαστε».

Τρεις εβδομάδες μετά τη διάγνωσή της με κορονοϊό η νεαρή γυναίκα έφυγε από τη ζωή. Μόλις έξι ημέρες αφότου είχε φέρει στον κόσμο τον γιο της στις 31 εβδομάδες κύησης.

Ήταν ήδη σε κώμα όταν την αποχαιρέτησε η οικογένειά της.

Ο μικρός Ayaan βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό αλλά παραμένει στο νοσοκομείο.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Post Author: newzme