Τραμπ σε γερουσιαστές: Ψηφίστε τη χρηματοδότηση του τείχους στο Μεξικό ή διαλύω...

Τραμπ σε γερουσιαστές: Ψηφίστε τη χρηματοδότηση του τείχους στο Μεξικό ή διαλύω την κυβέρνηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Θα κατασκευάσουμε το τείχος μας. Ο αμερικανικός λαός ψήφισε για τον έλεγχο της μετανάστευσης. Θα ανεβάσουμε το τείχος», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στην Αριζόνα

Μπλόφα ή όλα για όλα; Ο Αμερικανός πρόεδρος απείλησε τους ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές να διαλύσει την κυβέρνηση, αν δεν υπερψηφίσουν το σχέδιο χρηματοδότησης για το περίφημο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της προεκλογικής του εκστρατείας πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Η αποτυχία του Ντόναλντ Τραμπ να περάσει το μεταναστευτικό, καθώς και την κατάργηση-αντικατάσταση του συστήματος υγείας που καθιερώθηκε να αποκαλείται ως Obamacare, έχουν επιφέρει καίριο πλήγμα στην εικόνα του Αμερικανού προέδρου, θέτοντας ευθέως θέμα αξιοπιστίας και κρίσης της κυβέρνησής του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντά εκ νέου αντιδράσεις για το σχέδιο χρηματοδότησης του τείχους, καθώς ένας ρεπουμπλικανός γερουσιαστής εξέφρασε δημοσίως, μέσω των social media, τον σκεπτικισμό του.

Σε ομιλία του στην Αριζόνα την Τρίτη, ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θα κατασκευάσουμε το τείχος μας. Ο αμερικανικός λαός ψήφισε για τον έλεγχο της μετανάστευσης. Θα ανεβάσουμε το τείχος».

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Πηγή: Protothema.gr

Σχόλια

Σχόλια