Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας

Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 9:25 το πρωί στην κουζίνα των Everest στην πλατεία Βικτωρίας. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα ενώ σπεύδουν και ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία γυναίκα απεγκλωβίστηκε με δύσπνοια από το φλεγόμενο κατάστημα, όπως και ένας ακόμα άνδρας ελαφρώς τραυματισμένος. Το πιθανότερο είναι το ατύχημα να σημειώθηκε από διαρροή φιάλης υγραερίου, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το κατάστημα έχει καταστραφεί από τους έντονους καπνούς ενώ ζημιές έχουν υποστεί και τα γύρω καταστήματα, συγκεκριμένα το φαρμακείο και το Coffee Island που βρίσκονται δίπλα στα Everest.

Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας Φωτογραφίες και βίντεο από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας

 

 

 

Βίντεο/ Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Πηγή: Newsbeast.gr

Σχόλια

Σχόλια