Απόβαση Αρειανών για… γάμο στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Απόβαση Αρειανών για… γάμο στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όχι, δεν είναι μια εικόνα από αθλητική συγκέντρωση ή από αγώνα ποδοσφαίρου, ούτε από πάρτι σε σύνδεσμο του Άρη! Είναι φωτογραφία… γάμου, ενός γάμου διαφορετικού από τους άλλους!

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Γαμπρός και νύφη, όπως είναι εύκολα κατανοητό, είναι οπαδοί του Άρη κι έσπευσαν να παντρευτούν στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Τον πολιτικό γάμο τέλεσε ο… κιτρινόμαυρων αισθημάτων αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Πέτρος Λεκάκης, ο οποίος πόζαρε δίπλα στο ζευγάρι και κοινοποίησε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολιάζοντας: «Το ζήσαμε κι αυτό… Πολιτικός γάμος και απόβαση αρειανών στο δημαρχείο!!».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τhestival, το «παρών» στον γάμο έδωσαν περίπου 50 συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και όλοι φορούσαν μπλούζες και διακριτικά της ομάδας, ακόμη και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Ο γαμπρός φορούσε μπλούζα με το όνομα του Κόκε, το οποίο είχε σβήσει και στη θέση του είχε γράψει τη λέξη ΝΑΙ. Όταν ο αντιδήμαρχος τον ρώτησε εάν δέχεται τη σύντροφό του για σύζυγό του, ο ίδιος έδειξε με τους αντίχειρές του την πλάτη του.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr

Πηγή: Newsbeast.gr

Σχόλια

Σχόλια