Ρωμανός στον Alpha 98,9: Κατώτερος των περιστάσεων ο Αποστολάκης – Ο Μητσοτάκης έκανε τεράστια υπέρβαση

Ρωμανός στον Alpha 98,9: Κατώτερος των περιστάσεων ο Αποστολάκης – Ο Μητσοτάκης έκανε τεράστια υπέρβαση

Ο Τσίπρας για ακόμη μία φορά αποδεικνύει ότι αφενός δεν εννοεί τίποτα από όσα λέει και αφετέρου συνεχίζει να πορεύεται πολιτικά με υποκρισία, τόνισε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τεράστια υπέρβαση με την επιλογή του Ευάγγελου Αποστολάκη, δήλωσε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή.

«Έχεις απο τη μία έναν πρωθυπουργό, ο οποίος αυτό που λέει το εννοεί και ξέρει ότι για να κάνει τη συναίνεση στα πεδία που χρειάζεται κι όχι γενικότερα ή ως ένδειξη αδυναμίας, αλλά σε πεδία που έχουν να κάνουν με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και σε πεδία που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη ζωή. Και οι δύο, Τσίπρας και Μητσοτάκης, συμφώνησαν στη Βουλή ότι θα επιδιώξουν τη συναίνεση. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε μια τεράστια υπέρβαση», τόνισε ο κ. Ρωμανός.

«Από την άλλη έχεις έναν Τσίπρα, ο οποίος για ακόμη μία φορά αποδεικνύει ότι αφενός δεν εννοεί τίποτα από όσα λέει και αφετέρου συνεχίζει να πορεύεται πολιτικά με υποκρισία», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον κ. Αποστολάκης τόνισε ότι «αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων».

«Προφανώς κρίθηκε ότι αυτός έχει την επιχειρησιακή επάρκεια. Εξίσου καθαρό είναι ότι το να κάνει πίσω ένας άνθρωπος που έχει αποδεχτεί ένα τέτοιο βάρος…», πρόσθεσε.

Πηγή: newpost.gr

Post Author: newzme