Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με πυρετό και δύσπνοια – Πώς κόλλησε κορωνοϊό

Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με πυρετό και δύσπνοια – Πώς κόλλησε κορωνοϊό

Με πυρετό και δύσπνοια στον Ευαγγελισμό ο γνωστός τραγουδιστής. Πώς νόσησε.

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός παραμένει ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος δεν είχε κάνει το εμβόλιο κι ενώ στην αρχή ήταν σε καραντίνα στο σπίτι του, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπει στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, ο 37χρονος τραγουδιστής γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα παρόμοια με αυτά του ιού. Έκανε τεστ και αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές καθώς είχε έντονη δυσκολία στην αναπνοή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη Covid του «Ευαγγελισμού».

O τραγουδιστής παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και είναι εμπύρετος.

Πώς εξελίσσεται η υγεία του

Για την πορεία της κατάστασης της υγείας του μίλησε ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Γιώργος Μπουλμπασάκος.

«Ο κ. Οικονομόπουλος νοσηλεύεται στην κλινική μας, τον παρακολουθούμε και πιστεύουμε ότι θα τα πάει καλά και θα αντιμετωπίσει αυτή την περιπέτεια» είπε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Όπως τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος, με αφορμή την περιπέτεια του Νίκου Οικονομόπουλου με τον κορονοϊό, «το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε για την Covid-19».

Πηγή: newpost.gr

Post Author: newzme