Λεβέντης στον Alpha 98,9: Ανήθικο να αλλάζεις στρατόπεδο για να επιβιώσεις πολιτικά

Λεβέντης στον Alpha 98,9: Ανήθικο να αλλάζεις στρατόπεδο για να επιβιώσεις πολιτικά – Ακροδεξιό το κόμμα Τράγκα

«Το να παίρνεις πρόσωπα τα οποία είναι ξοφλημένα πολιτικά και να τους δίνεις ρόλο μόνο και μόνο για να λες ότι οικειοποιείσαι πολιτικούς χώρους, αυτό είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να είσαι κεντρώος», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Το να παίρνεις ανθρώπους που αυταμολούν από το ένα στρατόπεδο στο άλλο μη έχοντας ρόλο, για να επιβιώσουν πολιτικά, δεν νομίζω ότι είναι ηθικό, δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντηςμιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

Ενόψει εκλογών, ο κ. Λεβέντης εκτιμά ότι «Θα παρουσιαστούν μαϊμού κεντρώα κόμματα, ήδη η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζεται ως κεντρώα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ κεντροαριστερά λέει ότι είνι», ενώ χαρακτήρισε ακροδεξιό το κόμμα του Γιώργου Τράγκα.

«Πάντα ο Τράγκας ήταν βορειότερα της Δεξιάς. Και ο ίδιος λέει ότι ο Μητσοτάκης έχει χρησιμοποιήσει πολλούς ΠΑΣΟΚτζήδες. Το εγχείρημα του Τράγκα είναι δεξιότερο της Δεξιάς», επισήμανε.

«Έχουμε καθημερινές συζητήσεις με υποψηφίους, με παλαιά στελέχη σε όλη τη χώρα. Συμφωνούν όλοι ότι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες, παρά την κακοποίησή μας από τα μέσα ενημέρωσης», τόνισε.

Σχολιάζοντας την προσπάθεια κομμάτων να προσεγγίσουν το Κέντρο, είπε: «Το να παίρνεις πρόσωπα τα οποία είναι ξοφλημένα πολιτικά και να τους δίνεις ρόλο μόνο και μόνο για να λες ότι οικειοποιείσαι πολιτικούς χώρους, αυτό είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να είσαι κεντρώος. Δηλαδή, η ιδεολογία σου να είναι ιδεολογία μέτρου και λογικής».

Μάλιστα έκανε αναφορά στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, λέγοντας ότι «η Αστυνομία θα δείρει κόσμο, κάτι που δεν θα έκανε ένας κεντρώος υπουργός».

Σε αναφορά του στον Γιάννη Ραγκούση, είπε: «Εχει πει στο παρελθόν ότι πιο βλάκας από τον Τσίπρα δεν υπάρχει».

«Το να παίρνεις ανθρώπους που αυταμολούν από το ένα στρατόπεδο στο άλλο μη έχοντας ρόλο, για να επιβιώσουν πολιτικά, δεν νομίζω ότι είναι ηθικό. Αυτά όλα κατέβασαν τα πολιτικά μας ήθη. Το κέντρο δεν το παίρνεις με το να ονομάζεις κεντρώο το κόμμα σου. Δεν βλέπω κανένα κόμμα να αγωνίζεται για την απλή αναλογική», υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης.

Πηγή: newpost.gr

Post Author: newzme